Kunjungan Hormat YBhg. Dato’ Sri Dr. Uzir Mahidin Kepada Tuan Yang Terutama Tun Dato’ Seri Utama (Dr.) Haji Abdul Rahman bin Haji Abbas, Yang di-Pertua Negeri Pulau Pinang

Kunjungan hormat Dato’ Sri Dr. Uzir Mahidin, Ketua Perangkawan Malaysia merangkap Pesuruhjaya Banci, YB Dato’ Abdul Razak bin Jaafar, Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang dan Tuan Haji Mohd Suhaimi bin Mohd Yunus, Pengarah DOSM Pulau Pinang ke atas Tuan Yang Terutama Tun Dato’ Seri Utama (Dr.) Haji Abdul Rahman bin Haji Abbas, Yang di-Pertua Negeri Pulau Pinang.
 
Pada sesi kunjungan hormat ini, diadakan sedikit perkongsian maklumat mengenai pelaksanaan Banci Penduduk dan Perumahan Malaysia 2020 serta sesi penyerahan poskad e-Census kepada Tuan Yang Terutama Tun.
Kunjungan hormat ini diadakan pada 29 Julai 2020 bertempat di kediaman rasmi Tuan Yang Terutama Negeri Pulau Pinang di Seri Mutiara, Jalan Utama, Pulau Pinang.
 
 
Top
Banci Penduduk 2020
Jabatan Perangkaan Malaysia

Hi, Saya Akak Banci. Anda boleh bertanya apa-apa perkara mengenai MyCensus 2020 dan saya akan cuba mendapatkan jawapan dari gedung ilmu atas talian.

Hi, Saya Admin MyCensus. Saya sedia chat dengan anda secara terus. Bagaimana saya boleh membantu anda?